Hakuaika vuoden 2022 apurahoille

Jaa artikkeli

Seuraava hakukierros on 15.10 – 30.11.2021. Huomaa, että suositusten määräaika on sama, 30.11.2021, joten pyydä suositukset ajoissa. Pelkän suosittelijan nimen antaminen hakemuksessa ei riitä, koska apurahalautakunta ei yleensä ota yhteyttä suosittelijoihin. Suositus on liitettävä hakemukseen, joko hakijan tai suosittelijan toimesta.

Magnus Ehrnroothin säätiön ja Suomen tiedeseuran hallitukset ovat hyväksyneet päivitetyn strategian tutkimuksen tukemiseksi. Lue siksi erityisen huolellisesti eri välisivuilla annettuja päivitettyjä ohjeita ennen hakemussivuille siirtymistä.

Mahdollisia kommentteja ja parannusehdotuksia verkkosivuille voi lähettää osoitteeseen magnus.ehrnrooth@protsv.fi.

Cotutelle-apuraha säätiön tukemissa tieteenaloissa on myös haettavissa. Apuraha julistetaan haettavaksi Suomen ja Ranskan Maupertuis-yhteistyön puitteissa. Mikäli haet tällaisen apurahan tulee hakuasiakirjoista ilmetä normaalihakemuksen asiakirjojen lisäksi ranskalainen yhteistyöosapuoli ja että ranskalainen yhteistyötaho pystyy vastaamaan yhteistyön vaatimasta rahoituksesta. Cotutelle apurahan saajan tulee myös ensimmäisen vuoden aikana hakea oikeutta harjoittaa tohtorin opintoja kyseisessä ranskalaisessa yliopistossa.