Apurahat

Suositukset

Huomioithan, että järjestelmä ei automaattisesti lähetä lausuntopyyntöä lausunnonantajalle, vaan hakijan tulee itse pyytää lausuntoa lausunnonantajalta.

Lausunnot voidaan liittää hakemukseen tai lausunnonantaja itse voi lähettää lausuntonsa hakujärjestelmän kautta pdf- tiedostona. Suosituksen jättämiseen ei tarvitse koodia tai yksilöityä linkkiä. Suositus ja hakemus linkitetään hakijan nimen perusteella.

Lausunnon lähettäminen onnistuu ainoastaan hakuaikana. Huomioithan, että säätiö ei käsittele muita kuin hakuaikana apurahajärjestelmän kautta vastaanotettuja suosituksia. Suosittelemme olemaan yhteydessä lausunnonantajaan hyvissä ajoin ennen hakuajan umpeutumista.

Suositukset ovat pakollinen hakemuksen liite väitöskirjatutkijoille.

Suosituksen anatajille:

Lausunnonantajaa ja suosittelijaa pyydetään lähettämään arviointinsa apurahanhakijasta sähköisesti säätiölle. Täyttäkää suosittelijan ja hakijan tiedot ja liittäkää lausuntonne liitetiedostona. Antaessanne lausunnon useammasta hakijasta, pyytää säätiö suosittelijaa esittämään lausunnossa myös arvion hakemusten keskinäisestä järjestyksestä.

Lähetettyänne suosituksen saatte vielä vahvistuksen antamaanne sähköpostiosoitteeseen.